Search


View jobs on map

RSS
Our RSS feed with the latest jobs.

Open application
Submit your resume

Build resume
Build your resume online
Financieel Specialist (Bolsward) 25-06-2020

Heb jij administratieve ervaring, kun je goed formuleren/ rapporteren en vervolgens ook analyseren? Ben jij zorgvuldig en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Hou jij van plannen, organiseren en structureren? Krijg jij energie van het combineren van allerlei verschillende taken? Dan beschik je over de eisen waar een Financieel Specialist aan moet voldoen. De vraagstukken zijn uiteenlopend en je takenpakket is breed. Met de juiste ruime ervaring weet jij elke uitdaging tot een goed einde te brengen.

Financial Controller (Zwolle) 11-05-2020

In de rol van financial controller wil jij er achter komen wat het verhaal áchter de cijfers is. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en kunt je bevindingen begrijpelijk vertalen voor mensen zonder financiële achtergrond. Je bent daarnaast vakinhoudelijk gedreven, communicatief sterk en bovenal fanatiek. Herken jij jezelf hierin en ben jij woonachtig in de omgeving van Zwolle? Dan ben ik op zoek naar jou!

Finance Traineeship bij Fit Professionals of Finance (Noord en Oost Nederland) 11-05-2020

Je bent net afgestudeerd en bent enthousiast om aan de slag te gaan met jouw carrière in de financiële dienstverlening. Je bent ambitieus, wilt kennis vergaren bij verschillende organisaties en je wilt deze kennis delen.

Jouw doel is om Controller, CFO of zelfs CEO te worden. Je bent integer, accuraat en met jouw analytisch vermogen ben jij een aanvulling op ieder team. Door het volgen van courses en het uitvoeren van meerdere opdrachten bij verschillende organisaties leer je jouw kwaliteiten optimaal in te zetten. Onder begeleiding van een financiële professional zet jij snel stappen in de goede richting!

Het Traineeship van Fit Professionals of Finance helpt jou om je op persoonlijk vlak en als financieel professional te ontwikkelen.

Financial Controller (Groningen) 04-05-2020

Voor een groot productiebedrijf in Groningen zijn wij op zoek naar een Financial Controller met leidinggevende ambities. Het betreft een uitdagende functie, direct in dienst bij de opdrachtgever. Ben jij proactief, zelfstandig, communicatief sterk en heb jij al een aantal jaar ervaring in de rol van Accountant of Auditor? Dan zijn wij op zoek naar jou!


1-4 jobs from a total of 4