Search


View jobs on map

RSS
Our RSS feed with the latest jobs.

Open application
Submit your resume

Build resume
Build your resume online
Interim Project Medewerker (Groningen) 10-03-2020

Je bent net of bijna afgestudeerd en klaar om je opgedane kennis in de praktijk te brengen! Maar waar begin jij in een markt die volop in ontwikkeling is? Innovaties op het gebied van IT en robotisering gaan sneller dan de meesten van ons ooit hadden verwacht. Als startende (financiële) professional wil jij weten wat er speelt. Jij wilt één van de voorlopers zijn die hiermee kan werken, jij wilt toonaangevend zijn!

Ambitieuze Business Controller gezocht (Steenwijk) 03-03-2020

Voor Dyka B.V. te Steenwijk zijn wij per direct op zoek naar een communicatieve en analytische Business Controller. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en heb je ervaring als Assistent of Business Controller in een productieomgeving waar je met SAP hebt gewerkt? Lees dan snel verder!

Hoofd Administratie (Vast Dienstverband) (Musselkanaal) 07-02-2020

Vanwege pensionering van het huidige Hoofd Administratie zijn wij voor onze relatie Ten Kate Vetten te Musselkanaal op zoek naar een gedreven, mensgerichte Hoofd Administratie.

Ten Kate Vetten is reeds 100 jaar een stabiel, succesvol en groeiend familiebedrijf waar de kernwaarden continuïteit, samenwerken, vertrouwen, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

"We investeren in langdurige relaties en blijven innoveren. Onze afnemers kunnen vertrouwen op de veiligheid en kwaliteit van onze producten en we ondersteunen hen met innovatieve oplossingen en duurzame producten."

Op deze wijze wenst ten Kate Vetten ook de komende 100 jaar succesvol te zijn. Door te investeren in het personeel, kwalitatieve productinnovaties groeit het bedrijf qua productaanbod, afnemers en markten.

Er heerst een professionele, prettige en collegiale sfeer met een hoge betrokkenheid. Veel medewerkers zijn al langere tijd werkzaam bij Ten Kate Vetten.


Financial Controller (Groningen) 23-01-2020

Voor meerdere van onze opdrachtgevers, waaronder een aantal multinationals, in de provincie Groningen zijn wij op dit moment op zoek naar een financial controller! Het betreffen zowel functies voor 1 jaar, maar ook langdurige opdrachten met zicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Aangezien deze opdrachtgevers deze vraagstelling veelal in vertrouwen bij ons hebben neergelegd, vertellen wij in een persoonlijk gesprek graag welke mogelijkheden er zijn.

Project Controller (Groningen) 23-01-2020

Voor een organisatie in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een gedreven Projectcontroller die klaar is voor de tweede of derde stap in zijn of haar carrière!

Asset Finance Specialist (Groningen) 21-06-2019

Voor een multinational in Groningen zijn wij op zoek naar een Asset Finance Specialist.

In deze complexe organisatie, waar dagelijks veel transacties plaatsvinden en nieuwe ontwikkelingen spelen, werk jij met grote bedragen die impact hebben op het financiële beeld van de organisatie. Vanuit een coördinerende rol in een team van circa 4 fte werk jij aan de juistheid, volledigheid en tijdigheid van alle financiële transacties. Hoewel je dus general ledger verantwoordelijkheden hebt, ben jij verantwoordelijk voor het Asset Accounting deel.

Daarnaast geef je op basis van de wijzigingen rondom IFRS 16 vorm en inhoud aan controlemaatregelen, procedures en systemen om vaste activa registreerbaar en traceerbaar te maken. Gegeven het snel veranderende speelveld komt daar dus veel challenge en uitzoekwerk bij kijken. Daarnaast ga je jouw kennis toepassen door deel te nemen aan verschillende projecten. Met als doel de processen naar de toekomst zo in te richten, dat ze administratief en kwalitatief compliant zijn met de wet en regelgeving.

Finance Traineeship bij Fit Professionals of Finance (Noord en Oost Nederland) 28-03-2019

Je bent net afgestudeerd en klaar om je opgedane kennis in de praktijk te brengen! Maar waar begin jij in een markt die volop in ontwikkeling is? Innovaties op het gebied van IT en robotisering gaan sneller dan de meesten van ons ooit hadden verwacht. Als startende financiële professional wil jij weten wat er speelt. Jij wilt één van de voorlopers zijn die hiermee kan werken, jij wilt toonaangevend zijn!

Fit Professionals of Finance hecht veel waarde aan het uitdagen, investeren, trainen en opleiden van financieel talent zoals jij! Door het uitvoeren van meerdere opdrachten bij verschillende organisaties leer je jouw kwaliteiten optimaal in te zetten. Met het Traineeship van Fit Professionals of Finance werken wij graag samen aan het realiseren van jouw doelen!

(Business) Controller in de Zorg (Groningen) 28-03-2019

Binnen de zorgsector gebeurt veel, met name op financieel gebied. De markt groeit, digitaliseert en de invoering van Horizontaal Toezicht zorgt de afgelopen jaren voor veel impact op de zorgaanbieder. Deze transities brengen verschillende vragen met zich mee. Bijvoorbeeld: welke impact heeft deze transitie op de informatiebehoefte en informatievoorziening binnen zorgaanbieders? Hoe ga je om met alle data en op welke manier registreer je deze? Heb je überhaupt alle data die je nodig hebt? Is het daarnaast rechtmatig toegestaan om deze data te gebruiken? En hoe geef je vorm aan de P&C cyclus en de AO/IC.

Als Controller in de zorgsector zullen deze vragen jou niet onbekend voorkomen. Deze geven jou namelijk energie, interesseren jou, maken je enthousiast! Maar vooral de zoektocht naar de antwoorden, is de reden waarom een financiële carrière binnen de zorg jou op het lijf geschreven is.

Fit Professionals vind niets belangrijker, dan een Finance Professional die vol enthousiasme een opdracht uitvoert en hierin optimaal zijn of haar deskundigheid kan inzetten. Daarom voorzien wij Financials van tijdelijke opdrachten bij verschillende organisaties, die aansluiten bij zijn of haar ambities en interesses.

1-8 jobs from a total of 8